Een goede garderobe begint bij een goede basis. Pas wanneer u een goede basis heeft kunt u verder kijken naar gelegenheidskleding. Hiernaast is het ook van belang dat een goede garderobe comfortabel zit en van een goede kwaliteit is, zodat die langer meegaat en er minder kleding wordt weggegooit. Voor comfortabele kleding kunt u bijvoorbeeld kijken naar het merk ‘Alan Red’. De Alan red t-shirts en ondergoed is gemaakt met als doel van een hoge kwaliteit zijn en een  comfortabele pasvorm hebben. Hieronder vertel ik verder iets over dit merk en waarom het de beste keuze is om van dit merk t-shirts of ondergoed te kopen. 

Geschiedenis van Alan Red

Alan Red is ontstaan in Italië en heeft een aantal klassieke modellen, hierover later meer. De t-shirts van Alan Red zijn ideaal om te dragen onder een overhemd. Ze komen met een ronde of met een v-hals en sluiten vaak nou aan op het lichaam met een hoge draagcomfort. Dit is dan ook de reden dat het merk zo populair is geworden. De organisatie Magir is opgericht in 1940 en in 1966 komt hier vanuit het eigen merk ‘Alan Red & Co.’. De eigenaar heet ‘Andrea Rossie’ en hier vanuit is dan ook de naar ‘Alan Red afgeleid. Red komt van de achternaam Rossie omdat dit een vrije vertaling is van de achternaam. Oog voor design en een goede bedrijfsvoering hebben ervoor gezorgt dat het merk al snel populair werd en dat het nog steeds populair is. 

De klassieke modellen van Alan Red 

De beste basic t-shirts zijn er te vinden bij Alan Red, de twee populairste daarvan zijn de Vermond en de Derby. Deze heb je in de normale versie en in de extra lange versie. De extra lange versie is 5 cm langer, zodat wanneer je hem onder een overhemd aan hebt en hem in uw broek doet, hij niet omhoog kruipt en uit uw broek gaat. Voor een t-shirt dat u onder een overhemd aandoet is het belangrijk dat het t-shirt goed aansluit en bijna onzichtbaar is. Alan red is een specialist in bodyfashion voor mannen, maar ook voor vrouwen. Daarnaast is het ondergoed wat Alan Red biedt ook zeer comfortabel en nauw aansluiten, zodat het er netjes uitziet. Het ondergoed zit niet vanaf het begin van het merk in het assortiment, maar is pas een aantal jaar geleden toegevoegd. Het is van goede kwaliteit en blijft dus goed in vorm, ook na een aantal keer wassen.