Natuurlijk heb je altijd je mobiel bij de hand. Een horloge aanschaffen lijkt daarom wat overdreven. Maar niets is minder waar. Zeker wanneer je het horloge ziet als een sieraad, kun je gewoon niet zonder. Een horloge van TW steel is een echte blikvanger. Ik weet zeker dat je je mobiel wat vaker in je tas laat zitten. TW steel maakt hele mooie horloges, die ook nog eens tegen een stootje kunnen. En heb je je bril nog niet op of je lenzen nog niet in? Geen probleem. De horloges van TW steel hebben een hele grote wijzerplaat. Zo kun je altijd precies zien hoe laat het is. Dankzij een horloge van TW steel kom je altijd op tijd, op iedere afspraak.

Er zijn weinig horloges meer mannelijk dan die van TW steel

Een horloge is niets meer of minder dan een klok die je om je pols draagt. Maar een pols is vaak in het zicht. Je wilt dus wel dat het horloge dat je kiest er goed uit ziet. De horloges van TW steel voegen, door de zeer grote wijzerplaten en de prachtige ontwerpen, echt iets toe. Aan je pols, maar ook aan de rest van je outfit. Door zo’n mooi horloge te dragen geef je aan dat je geeft om details. En dat komt, zeker in zaken, altijd van pas.
TW steel

Een horloge van TW steel als cadeau geven

Als je een echt mooi cadeau zoekt voor een man, dan kom je al gauw uit bij de horloges van TW steel. En dat is logisch. Het is een gebruiksvoorwerp en mannen gaan toch graag voor praktische zaken. Maar wat écht handig is, is dat je het horloge online kunt bestellen en kunt laten inpakken. Zo wordt het cadeau dus extra bijzonder. En betalen doe je gewoon achteraf, dus als het horloge per ongeluk toch niet in de smaak valt, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren.

Bestel TW steel bij de officiële dealer

Om zeker te zijn van de kwaliteit van je bestelling, moet je TW steel wel bij de echte, officiële dealer bestellen. Je weet dan dat je te maken hebt met “the real deal” en niet met een goedkope namaak. Brandfield is voor veel mooie merken de officiële dealer in Nederland, en dus ook voor dit merk. Dat geeft vertrouwen. Net als het systeem van betalen achteraf. Bestel je voor 23.30 uur? Dan heb je het horloge de volgende dag in huis.