Een jubileum van je bedrijf, een lancering van een nieuwe product of dienst, er is meerdere malen in het jaar wel reden voor een feestje. Dat kan met je personeel alleen zijn, maar ook met relaties. Klanten, leveranciers… Die hebben ook wel eens een bedankje verdiend en zullen ook vast wel eens bij je worden uitgenodigd. En vooral bij hen wil je positief onthouden worden. Dat doe je door op het feestje overal wat herkenbare details van je bedrijf te plaatsen. Hetzij in decoratie, hetzij in geschenken. Maar zet wel iets in wat ook bruikbaar is.

Game on!

Spelletjes, om te beginnen, breken het ijs. Ze dienen perfect als vermaak, naast de muziek en leuke activiteiten op je feestje natuurlijk. Dan kun je heel goed speelkaarten bedrukken. Mensen kunnen zelf kiezen wat voor spelletje ze doen, plus je hebt iets herkenbaars met je logo, wat ze ook nog eens echt gebruiken. Uit onderzoek blijkt ook dat bedrukte artikelen die bruikbaar zijn, des te effectiever zijn dan spullen die dit niet zijn.

Decoratie

Je kunt natuurlijk de feestlocatie niet laten zoals hij is. Het moet opgefleurd worden! Dat beïnvloedt de sfeer op je feest ontzettend positief. En ook hierbij kun je uitstekend gebruikmaken van herkenbare details. Laat bijvoorbeeld ballonnen bedrukken. Ballonnen in de kleur van jouw huisstijl, met jouw logo erop. Hetzelfde geldt voor slingers. Er zijn zelfs complete vlaggenlijnen te bedrukken, met de vlaggetjes helemaal in jouw stijl. Of ga voor een grote vlag met jouw bedrukking. Om in de feesthal of voor de ingang te hangen.

De locatie

De locatie is misschien nog wel het meest belangrijk. Ga uiteraard voor een locatie waar genoeg plek is. Genoeg plek voor je gasten én voor de versiering en eventuele activiteiten. Geef je een barbecue, dan moet er natuurlijk een deel in de buitenlucht zijn. Daarnaast is een goede akoestiek voor je muziek belangrijk. Het moet niet te veel galmen, maar ook niet te schel klinken.