Als je met je bedrijf of organisatie deel wilt nemen aan een beurs, daar je product wilt verkopen of je organisatie wilt presenteren dan is je presentatie en je communicatie naar de bezoekers die langs jouw stand of standplaats lopen erg belangrijk. Je wilt opvallen, je boodschap goed overbrengen, je product mooi presenteren, daar kun je wel wat tools bij gebruiken. In deze blog vertellen we je meer over de vele keuzemogelijkheden in beursdisplays, zodat je een goed beeld krijgt van wat er op dat gebied te kiezen valt, wat het beste bij jouw presentatie past.

Beursdisplays voor elke presentatie

Voor elke presentatie en elk budget zijn er displays te koop. Oprolbare banners in diverse modellen bedrukt met promotiefoto's en teksten, die je in een handige tas of op een trolley meeneemt naar de beurs en daar eenvoudig en snel op kunt zetten. Pop up wanden, recht of gebogen, magnetisch als je wilt, te bedrukken en makkelijk mee te nemen. Om op de beurs als achtergrond te dienen. Aangevuld met een brochuredisplay en producthouders, staand of hangend aan de wand in allerlei soorten en maten, want zonder een display voor je brochures en producthouders voor je producten is je beurspresentatie niet compleet. Ter aanvulling een flag system als daar ruimte voor is, zodat jouw bedrijfsnaam of logo al op afstand zichtbaar is buiten je stand. Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden in beursdisplays.

Als je meer budget kunt besteden aan je presentatie op een beurs kunnen er ook allerlei displays op maat gemaakt worden, afhankelijk van je product. Plastic leent zich bij uitstek als ondergrond om producten als bijvoorbeeld zonnebrillen of tassen te etaleren. Doordat het materiaal optisch helder is, valt het weg waardoor alle aandacht naar je product gaat. Jouw product trekt alle aandacht als vanzelf naar zich toe. Een op maat gemaakte display kan producten imponerend op een beurs presenteren.

Milieuvriendelijke beursdisplays

Voor wie milieuvriendelijk wil zijn of duurzaamheid belangrijk vindt bij de keuze van beursdisplays, geen plastic displays in de stand wil, is honingraatkarton een ideale oplossing. Het is heel stevig, er kunnen de mooiste displays van gebouwd worden. Karton is sterk en licht van gewicht. Het leent zich heel goed als materiaal voor reclamedisplays, displays met life size poppen, balies en zelfs meubels die op de beurs gebruikt kunnen worden. Karton is een duurzaam en een milieuvriendelijk materiaal wat jouw duurzame product of uitstraling van je bedrijf goed kan versterken. En je beursdisplays zijn herbruikbaar.
Mocht je geen karton willen maar wel duurzaam, milieubewust materiaal dan zijn er ook nog displays gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Oriënteer je goed want er zijn enorm veel keuzemogelijkheden in beursdisplays.