Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Er komt nog al wat op je af nu je de mooiste dag van je leven mag gaan regelen. Je jurk, je pak, je bloemen, de uitnodigingen, de band, het diner en… de trouwauto huren. Een trouwauto huren kun je over het algemeen vrij snel regelen. Een trouwauto huren regel je namelijk gewoon online. Het is alleen de vraag wat jij als trouwauto wilt. Kies je voor een grote Amerikaanse slee of lekker voor een kleine, oude Fiat 500? Jij bepaalt dat (samen met je partner) helemaal zelf. Heb je eenmaal samen bepaald welke auto het moet worden, dan ga je online en regel je in een paar minuten de beste trouwauto. Een trouwauto huren kan dan al snel van je to do lijst. Dat is alvast een goed begin.

Een trouwauto huren voor jullie grote dag

Wat voor trouwauto je wilt is natuurlijk iets heel persoonlijks. Ga je voor hypermodern of juist voor nostalgisch? Ga je voor klein of juist heel groot. Jullie bepalen samen welke trouwauto voldoet aan jullie eisen. Dan is nog de vraag waar je de trouwauto huren gaat. Zit er een bedrijf vlak om de hoek, of moet de auto “ingevlogen” worden vanaf de andere kant van het land. Dat hangt maar net van je wensen af.
Trouwauto huren

Een trouwauto huren met chauffeur of juist zonder?

Je kunt er voor kiezen om zelf de trouwauto te rijden. Als je jurk tenminste achter het stuur past. Traditioneel gezien is het vaak de bruidegom die rijdt, maar daar moet hij wel zin in hebben. Huur je een grote, dure trouwauto, dan is het misschien beter om er een chauffeur bij te regelen. Deze chauffeur krijg je vaak aangeboden als je een trouwauto huren gaat. En anders kan je er om vragen. Het verhuurbedrijf heeft over het algemeen goede chauffeurs in dienst.

Een trouwauto huren met ruimte voor de bruidskinderen

Als je bruidskindertjes hebt bij je bruiloft, dan wil je die natuurlijk zoveel mogelijk betrekken bij het hele gebeuren. Of het nu je eigen kinderen zijn of niet. Een trouwauto huren waarin je ook de bruidskinderen kwijt kunt, is dan de perfecte oplossing. Na afloop van het feest kunnen de kinderen natuurlijk gewoon met hun ouders of met de oppas mee en kunnen jullie in de trouwauto naar jullie hotel. Denk eens aan de prachtige plaatjes die de fotograaf (ook regelen!) kan maken als alle kinderen één voor één uit de auto komen!